Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića. NOVO NOVO NOVO - Presudom Višeg suda u Beogradu od 03.03.2020.Goran Milošević ponovo PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN po drugoj privatnoj optužbi za uvredu Milenka Cakovića.

Укупно приказа странице

12. јун 2016.

Sigurna kuća za lovačke priče

  

    Lovačke priče u narodu su poznate kao providne laži sa složenim zapletom. Iako predstavljaju lako štivo, njihov zaplet čini ih zanimljivim i izaziva osmeh na licu. U tim situacijama sve strane imaju svest o predstavljanju lažnog događaja kao stvarnog, ali ga prihvataju kao realnost zbog vesele atmosfere koju on izaziva. Međutim, kada lovačke priče nastanu u javnom preduzeću i dobiju državni pečat, posledice mogu biti nesagledive. Dodatni problem predstavlja podrška takvim pojavama i njihova zaštita iz najviših državnih institucija.
     U sledećem primeru saznaćete ko je zaštitnik lovačkih priča iz J.P.''putevi Srbije''. 


   Književni izraz ''Pokojnik'' Branislava Nušića, govori o sličnoj temi - društveno posrnuće u prevarama, pljačkama, izdajama i lažima. Na kraju ovog dela pisac je ponudio i jedno od mogućih rešenja - odbacivanje vlastitog identiteta i beg od nakaradnog društvenog sistema na neko drugo zdravije mesto - uređeniju državu:

J.P. Ilirija from Goran on Vimeo.

   
   Da li će se neko uvrediti ako ovaj dobijeni odgovor od zvaničnika resornog ministarstva uporedim sa odgovorom jednog televizijskog junaka? 
 

   Nažalost, za sada još nije nađeno rešenje za ovakve slučajeve, mada je i za takve situacije autor ovog tv serijala ponudio izlaz (što ne treba bukvalno shvatiti, zbog vlastite budućnosti):

Нема коментара:

Постави коментар