Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića. NOVO NOVO NOVO - Presudom Višeg suda u Beogradu od 03.03.2020.Goran Milošević ponovo PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN po drugoj privatnoj optužbi za uvredu Milenka Cakovića.

Укупно приказа странице

30. април 2015.

Rukovodstvo J.P.''Putevi Srbije'' i život u Matrix-u



Nakon višegodišnje borbe sa ogromnim zlom u J.P.''Putevi Srbije'', čija je snaga ojačana političkim imunitetom stranke na vlasti, nemoguće je pobediti ih na uobičajeni institucionalni način – angažovanje državnih službi i pravosuđa. Lično sam se uverio kako je sve umreženo nevidljivim nitima. Čast izuzecima, kojih svugde ima, ali su u manjini. 


Većinu rukovodioca (bivših i sadašnjih) u J.P.''Putevi Srbije'' karakteriše: Licemernost, bahatost, neistine, manipulacije... Iz tog razloga potpuno je logično potražiti razloge za postojanje tih zajedničkih osobina. Ukoliko su im osobine zajedničke, da li su i ciljevi isti? Zbog čega neko izgovara laži? Svaka laž ima cilj. To je neka korist, dobit ili izbegavanje kazne, osude i sl. Više izgovorenih laži, pomešane sa mrvicama istine, obično se nazivaju manipulacijama. Jako je teško razotkriti manipulacije, pogotovu onda kada manipulator ''sedi'' na izvorištu informacija i uskraćuje vas za iste ili ih ''spinuje''. Upravo to radi J.P.''Putevi Srbije'', uz prećutnu podršku onih koji formiraju rukovodstvo – resorno ministarstvo.

Kako ta prećutna podrška izgleda, možete pogledati iz dopisa:



Da li je normalno i realno očekivati od bilo koga da sa svojim potpisom prijavi zbog zloupotreba nekoga (rukovodioca) od koga mu zavisi položaj i karijera? Naravno, ja nisam normalan. Nakon pogibeljne i neravnopravne borbe dobijam otkaz i prijavu. Niko nije sankcionisao zloupotrebe službenog položaja na koje sam ukazivao, a na javno postavljeno pitanje u vezi mog slučaja (otkaza) nema odgovora:



Klasični (dokazani!) primer ''spinovanja'' informacija J.P.''Putevi Srbije'' (obratite pažnju na datume): 


''Spinovanje'' 


Spinovanje predstavlja umanjivanje negativnog publiciteta proisteklog iz nekog događaja za određenu ličnost. Popularno nazivano i “vađenje fleka”, spinovanje treba da promeni predstavu koju javnost ima o nekom događaju ili ličnosti. Timovi koji su plaćeni za to treba da utiču na neka već stvorena očekivanja javnosti ili da javnosti nametnu određene stavove. Spinovanje je naročito jak zamah dobilo rastom interesovanja političara za utisak koji ostavljaju u javnosti u uslovima neograničene komunikacije zahvaljujući internetu. Ljudi koji se profesionalno bave spinovanjem imaju za cilj da obezbede povoljan ugao gledanja na vest ili postupak njihovih klijenata koja mogu biti nepovoljna po njih. 

Kako je radilo rukovodstvo J.P.’’Putevi Srbije’’ na čelu sa Brankom Jocićem, videli smo – afera tzv.’’drumske mafije’’. Niko od rukovodioca nije odgovarao zbog zatečenog stanja – organizovane krađe! Ali, kako se posluje u J.P.’’Putevi Srbije’’ nakon Jocića, odnosno za vreme rukovodstva Zorana Drobnjaka? 


Zašto rukovodstvu naplate putarine smeta Goran Milošević ???

Tvrdnje Gorana Miloševića bitno se razlikuju od tvrdnji rukovodstva J.P.’’Putevi Srbije’’: Zašto je dobio otkaz, kada je započeo svoju borbu sa mafijom koja posluje u okviru J.P.’’Putevi Srbije’’ (a i šire!), kako se vratio na posao, zašto je imao problema sa angažovanjem na neodređeno vreme, zašto ne može da napreduje na poslu, zašto mu je zabranjeno da radi u video nadzoru, zašto se na njemu primenjuju dupli aršini u priznavanju školske spreme, vršenje mobinga…


Šta Goran Milošević želi svojim povratkom u J.P.’’Putevi Srbije’’ ???



Goran Milošević želi: jednak tretman za sve radne ljude, ukidanje selektivnog video nadzora, ukidanje nepotizma, zloupotrebe službenog položaja, terora, mobinga i bahaćenja rukovodioca, izgradnju novog i poštenog J.P.’’Putevi Srbije’’ koje se temelji na prikazivanju tačnih informacija…



Jedan ilustrovani primer vršenja pritiska (mobinga) nad Goranom Miloševićem:



Doveden sam u apsurdnu situaciju da dokazujem nešto što cela javnost u Srbiji zna – dir.naplate putarine Milenko Caković tvrdi, da nisam bio svedok protiv tzv.’’drumske mafije’’ i da nisam pomogao u njihovom sudskom procesuiranju (?) dr.Caković tu tvrdnju izrekao je 12.09.2014. na sastanku kod gen.dir.Zorana Drobnjaka, pred pomoćnikom ministra Nikolom Milivojevićem i dir.pravne službe Goranom Tomićem. To je nekoliko puta ponovio, da bi valjda bio ubedljiviji i kako bi ‘’dokazao’’ da zbog mog lažnog predstavljanja i obmanjivanja javnosti ne trebam da napredujem. Međutim, kada sam pozivajući se na Zakon o dostupnosti informacijama, zatražio audio snimak (i transkripte) pomenutog sastanka, J.P.’’Putevi Srbije’’ je odbilo da mi dostavi tražene podatke.  



Ali dokaza za obaranje ovog Cakovićevog spina ima, i to u pisanoj formi od strane onog ko je najmerodavniji za tu temu – postupajućeg sudije Vladimira Vučinića:






 
Ovde sam naveo samo par primera vezanih za struku, ali pratioci ovog bloga mogli su da pogledaju kretanja i delovanja rukovodioca naplate putarine i izvan delokruga naplate putarine. I tamo su se ''proslavili''. Međutim za njih ne postoje granice, dokle god ih štite iz ministarstva. Zato građani Smedereva ''ponosno'' trče atletskom stazom Sergeja Bubke, a Savić i Caković ''moraju'' da se muče po svetu.


Pošto sam pokazao sa kojom dozom sigurnosti rukovodioci J.P.''Putevi Srbije'' izgovaraju neverovatne laži, ja sumnjam u sve izjave rukovodstva J.P.''Putevi Srbije'', a pogotovu u one koje se tiču legalizma i poštenja !!!



Nakon gore navedenih primera, zaključujem da nešto nije u redu sa mnom i da već duži niz godina ponavljam jedne te iste greške. Moje iluzije i percepcije da živimo u Matrixu očigledno traže stručnu intervenciju. Zato ću pokušati da se promenim. Možda je naredni video rešenje za moj problem:





Нема коментара:

Постави коментар