Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića.

Укупно приказа странице

01. новембар 2015.

Dobar glas se daleko čuje...     Ovom kratkom retrospektivom, podsećam na tok mojih prijava (odgovora nadležnih) u vezi zloupotreba službenog položaja (duplih standarda) i mobinga, organima - Inspekciji rada. Ukratko, sem što su izgubili vreme od tričavih godinu dana za potvrdu dela prijave, ništa drugo nisu uradili. Nisu zaustavili ZLOUPOTREBU SLUŽBENOG POLOŽAJA (samo su to konstatovali i produžavali rokove za -korekciju-!) i nisu pronašli osnove za postojanje mobinga - ni postojanje višemesečnog bolovanja (prouzrokovano mobingom), ni zvaničnog zahteva za reagovanjem na Mobing !!!

     Da li se u ovom ZVANIČNOM DOPISU gen.dir.Zoranu Drobnjaku jasno ukazuje na Mobing? :     Ali kako narod kaže: Vrana vrani ne vadi oči.

     Zbog ''nesposobnosti'' ovlašćene inspekcije rada da objektivno obavlja svoj posao, prinuđen sam da umesto njih povedem i taj deo rada (tereta). 

     Većinu traženih informacija (diplome rukovodioca, ugovore i anekse ugovora) sam sam pribavio, zahvaljujući Zakonu o pristupu informacija od javnog značaja i to nakon mukotrpne BORBE (upornosti i žalbi !!!), tako da je u tom smislu evidentna i ''objektivnost'' inspekcije rada koja mi nije dostavljala PRECIZNIJE PODATKE o predmetu rada. Značajan deo informacija JPPS i dalje KRIJE, zbog čega sam morao da pišem i Zahtev za izvršenje rešenja poverenika za pristup info.od javnog značaja! Svako moje traženje informacija od JPPS, imalo je kontru - formiranje raznih zvaničnih dokumenata koja imaju samo jedan cilj - moju ličnu diskreditaciju i ponižavanje (o tome ću tek konkretnije pisati). Na kontu tih dokumenata (satavljenih od laži i izokrenute istine), kao bonus dobijao sam i negativne medijske istupe JPPS o meni. 
Zato, citiram ''poznatog stručnjaka'' i sportistu u naplati putarine Darka Savića - '' Idemoooo!!! '' :


Нема коментара:

Постави коментар