Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića. NOVO NOVO NOVO - Presudom Višeg suda u Beogradu od 03.03.2020.Goran Milošević ponovo PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN po drugoj privatnoj optužbi za uvredu Milenka Cakovića.

Укупно приказа странице

6. децембар 2015.

KONKRETAN PRIMER: Šojićev odgovor !!!

Iz mog Zahteva jasno se vidi ŠTA SE TRAŽI (ko je pismen)! Da li ODGOVOR daje bilo kakve informacije u vezi sa Zahtevom o pristupu informacijama od javnog značaja ???

Da ne bude zabune - ODGOVORNO TVRDIM, da su 90% gore iznetih reči dir.Milenka Cakovića ČISTA LAŽ, a 10% IZVRNUTA i NADOGRAĐENA ISTINA. U svakom slučaju, ovde se pominju još neka lica (bivši ministar Milutin Mrkonjić, novinari Pištaljke, poverenik Šabić). I oni mogu da daju svoju reč o iznetim okolnostima. Takođe, podsećam na dopis (objavljen na blogu) postupajućeg sudije Vladimira Vučinića, koji je sasvim JASNO dao odgovor na pitanje, da li je moje svedočenje protiv tzv.''drumske mafije'' imalo uticaja na presudu i bilo prihvaćeno zajedno sa ostalim dokazima, na osnovu čega se i temeljila OSUĐUJUĆA PRESUDA !? ITD. ITD.

Iz sledećeg primera vidi se na čemu se temelji optužba dir.Milenka Cakovića protiv mene:AKO SAM JA MANIPULISAO DOBIJENIM PODACIMA IZ J.P.''Putevi Srbije'' I OBMANJIVAO JAVNOST, ZAŠTO ME NIKO DO SADA ZBOG TOGA NIJE TUŽIO ??? Šta sam ja to slagao, izvrtao i izvlačio iz konteksta ???

Zašto bih ja odgovarao zbog toga što rukovodstvo J.P.''Putevi Srbije'' ne zna šta znači pojam INFORMACIJE OD JAVNOG ZNAČAJA ??? Oni mene i zbog toga okrivljuju! - Da li sam ja menjao bilo kakve podatke iz dokumenata koja sam dobijao od JPPS a zatim ih javno objavljivao ???
NAPOMINJEM, da je jako teško bilo dobiti diplome ''uglednih'' rukovodioca u naplati putarine, kao i većinu ostalih traženih informacija. Zašto ???

Нема коментара:

Постави коментар