Presudom Višeg suda u Beogradu od 05.09.2017.god., Goran Milošević PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN optužbe za uvredu po privatnoj tužbi Milenka Cakovića i Darka Savića. NOVO NOVO NOVO - Presudom Višeg suda u Beogradu od 03.03.2020.Goran Milošević ponovo PRAVOSNAŽNO OSLOBOĐEN po drugoj privatnoj optužbi za uvredu Milenka Cakovića.

Укупно приказа странице

21. септембар 2014.

BRISANJE IDENTITETA



-      
           Dir.Caković: ''Ta vrsta nepravilnosti na koju je ON (Goran Milošević) ukazivao zbog toga nije procesuirana drumska mafija već potpuno neka druga stvar''. - ???!!!
Dir.Caković:  ...''Naglašavam da te nepravilnosti na koje je ON (Goran Milošević) ukazivao nemaju nikakve veze sa onim zbog čega je procesuirana drumska mafija, apsolutno nikakve!'' - ???!!!



 
gen.dir.Zoran Drobnjak: ''Mrkonjić (bivši resorni ministar) je mogu da kažem baraba nad barabama''

Petak 12.09.2014. sastanak kod gen.dir.Zorana Drobjaka, prisutni: pomoćnik resornog ministra Nikola Milivojević, dir.pravnog sektora Goran Tomić, dir.sektora za naplatu putarine Milenko Caković i poslovođa naplatne stanice Goran Milošević.

Resorno ministarstvo upoznato sa dešavanjima i za sada ćuti. Da li je to znak odobravanja bahatog ponašanja rukovodstva J.P.''Putevi Srbije'' prema jednom čoveku ili ne, videće se u narednim danima.


Psiholozi tvrde da su laganju često sklone nesigurne osobe koje imaju i nizak nivo samopoštovanja...
- To je u velikoj meri tačno, jer ukoliko ne verujemo sebi, teško da ćemo znati vrednost istine. Ako ne znamo ni sami šta je naša lična istina, nećemo moći ni da je prezentujemo drugima. Osobe koje su nesigurne i koje imaju nisko samopoštovanje, osećaju veliku potrebu da to na neki način nadoknade, da kompenzuju ono što im nedostaje. Ukoliko to ne mogu da postignu u realnosti, a taj je cilj teško ostvarljiv, jer vodi tome da se vrtimo ukrug, pokušaće da to sprovedu na nivou fantazije, odnosno laganjem. Mnogo je lakše, bar na prvi pogled, izgovoriti laž, reći da ste u nečemu uspeli, nego da priznate kako ste doživeli neuspeh koji šalje poruku – nisi dovoljno dobar, a to je veoma teško priznati drugima. Zato nam se laž, posebno onda kada su male šanse da u njoj budemo uhvaćeni, čini kao dobro rešenje. Kada sebe predstavljamo u društvu, težićemo da ta slika bude najbolja moguća, a ako su to osobe sa kojima nismo posebno emotivno bliski, lagaćemo lakše i sa manje griže savesti.

DOKLE ĆE VLADA R.SRBIJE TOLERISATI LAŽI DIREKTORA J.P.''PUTEVI SRBIJE'' ??? 

 

Нема коментара:

Постави коментар